augusti 5, 2017 admin

THE coffee & bread place in Skåne. Söderberg & Sara – Ystad (& Malmö)

http://www.soderbergsara.se/

Some people bake bread and some people make bread magic. Per & Tilde with crew does the latter.
In addition they roast coffee, bake pastries that melts in your mouth, knead some delicious pizzas and much much more.  Just visit one of their venues and you will feel the magic.


//

Vi bakar allt vårt bröd på obesprutat mjöl från trakten. För att det är så vi vill baka. Med spännande spannmål som fått växa sig precis så långa de vill, från odlare som bryr sig och mjölnare vi känner. Odlat i Skåne, Halland och på Bornholm. Som mals och blandas efter våra önskemål och levereras till oss så färskt det bara går.

Allt bakat på surdeg, i stenugn och med långa jästider. På riktigt smör, utan fusk. Med ägg från skånska hönor som går fritt utomhus, rapsolja från fälten i närheten och allt annat bra som odlas runt oss.

2016 hamnade vi på en andraplats bland landets caféer i White Guide Cafe, och i år var vi bland de nominerade till Årets Bageri. Tack för det!

Vi finns i Ystad och på St Knuts Torg i Malmö. Våra vedugnsbakade pizzor hittar du dessutom på Hedvigsdal i Malmö Saluhall och på Söderberg & Sara på Kafferosteriet i Örum.//

Tagged: , , , ,